Gallery

Cum sa-ti gasesti increderea in tine

Nu-ti mai place de tine? Crezi ca ai merita mai mult de la viata?

 

Cateva solutii:

 

  1. Fii constienta de calitatile si limitele tale. Cunoste-te mai bine! Accepta-te asa cum esti din clipa asta! Gandeste-te ca nimeni nu e perfect, fii mai ingaduitoare cu persona ta, nu-ti cere prea mult.
  2. Intotdeauna gandeste cu capul tau! Inteligenta ta iti permite sa analizezi mai bine realitatea. Studiaza unele lucruri care te intereseaza, aceste informatii iti permit sa iti creezi propriile opinii si sa nu fii vulnerabila la manipularile diverselor persoane.Daca accepti dupa opiniile altora increderea in tine va avea de suferit.
  3. Ingrijeste-te! Femeile nu sunt indiferente la felul cum arata (si nici barbatii). Chiar si o femeie mai putin dotata din punct de vedere al frumusetii, poate aduce imbunatatiri pentru a semana cu ceea ce-si doreste. Uneori este vorba de felul in care iti pui in valoare atuurile. Desigur este nevoie de ceva efort pentru asta dar vei fi pe deplin multumita!
  4. Fii perseverenta! Perseverenta  consta in a persista in efort, atitudine care nu permite descurajarea, in pofida obstacolelor.Ai grija sa faci difernta intre perseverenta si incapatanare, incapatanarea poate duce la esec uneori. Cand succesul apare datorita eforturilor tale ce crezi ca se intamla cu incredera intine? Creste bineinteles.
  5. Asuma-ti riscuri! Increderea in tine se construieste prin provocari de tot felul, care implica riscuri: de a fi respinsa, de a esua etc.Ce poate fi mai placut si in acelasi timp sa iti cresca increderea in tine decat sa risti si sa castigi!

Mult succes !

Comments are closed.