Asistenta psihologica pentru organizatii COACHING

Asistenta psihologica pentru organizatii:

A-Consilierea membrilor organizatiei  care lucreaza in posturi de raspundere acoperind nevoile acestora de coach-ing

Ce este un coach?
Acesta este un specialist apropiat si de incredere, dedicat suta la suta succesului clientilor sai si care, prin cunostintele si experienta sa, ii ajuta pe acestia sa-si defineasca si sa-si atinga obiectivele si aspiratiile pe diferite planuri.

Intrucat principiile care stau la baza reusitei atat in viata personala, cat si in mediul de afaceri sunt similare in mare parte si pentru ca in coaching se vizeaza obtinerea unor rezultate concrete, la intervale de timp bine definite, clientii apeleaza la serviciile unui antrenor personal pentru:

  • definirea unor obiective concrete pe termen mediu si lung, fie ca sunt personale ori ale unei organizatii;
  • alegerea cailor optime de atingere a acestor obiective;
  • crearea unui echilibru intre diferitele aspecte ale vietii (cu precadere intre cel personal si cel profesional);
  • adaptarea la o noua realitate (de exemplu, atunci cand esti promovat sau concediat ori, dimpotriva, esti gata sa iti dezvolti propria afacere).

 

B.-Consilierea psihologica oferita angajatilor companiei care lucreaza in pozitii cu raspundere ridicata si cu nivel de stres mare.

C-Evalaurea, punerea la punct a unui plan de terapie si consiliere-serviciu oferit  ONG-urilor care au proiecte si programe deschise pe asistenta sociala a persoanelor dezavantajate social.